miércoles, 5 de septiembre de 2007

BENVINGUTS


En primer lloc us vull donar la benvinguda a tots. Benvinguts no només a aquesta pàgina que espero que feu vostra el més ràpidament possible, sinó sobretot benvinguts al món del corredor. Quan hi entreu i veieu el que hi ha en aquest món, ja no podreu tornar a sortir, perque això enganxa, us canviarà la vida a millor i gaudireu més del que es pot arribar a pensar abans de entrar-hi.

A través d'aquesta pàgina mirarem de tenir amb tots vosaltres una comunicació casi diària que ens permeti fer un seguiment més estret de la vostra evolució amb les sabatilles de córrer als peus. Visiteu la secció de comentaris i demaneu tot el que us sembli. Jo estic a la vostra disposició.

La FILOSOFIA que inspira la nostra feina: Per fer esport no cal tenir un talent especial o ser millor que ningú. N'hi ha prou amb tenir ganes de gaudir de l'activitat física al aire lliure, compartir moments en els que millorar la salut no estigui renyit amb xalar, subratllant el paper del grup com a element aglutinador de persones.

Ens agrada córrer i caminar, i ho fem en grup i a un ritme que ens permeti mantenir una bona conversa o fins i tot riure una estona. No ens enganxarem a l'activitat perquè millori la nostra salut i qualitat de vida, sinó perquè ho passarem bé. Això és el més important.

No hay comentarios: