miércoles, 6 de febrero de 2008

SEMBLA QUE LA FAMÍLIA S'AMPLIA

Cada dia que passa som més els que ens juntem, sobretot al grup dels capvespres, per córrer una miqueta, fer molta salut i passar una estona divertida. La gent es va animant a "provar", aprofitant el caràcter obert de les primeres sessions per a tothom. Ara falta que tota aquesta gent que s'ho està pensant formalitzi la seva inscripció i passi a formar part de plè dret del grup de corredors infatigables del Córrer per Salut.

Estem ja preparant una trobada per dissabte que vé, sobretot si el temps es comporta, com sembla que així serà. Aquestes són les dades d'interès de la trobada:

Dia: dissabte dia 9 de febrer
Hora: 8:00 (sí, del matí)
Lloc: aparcament exterior del poliesportiu municipal de Maó
Aspectes gastronòmics: podem dur alguna vianda susceptible de ser compartida. Jo us duré la beguda, i no seran només aquarius,...

El camí que farem està encara per decidir, però serà de la zona de Maó/Sant Lluís. S'accepten propostes. Us animo a tots a venir, perquè farem autobús i la velocitat no serà un objectiu. Això sí, el rodatge serà de 70 minutets segur.

Confirmeu la vostra presència perque pugui organitzar tots els temes. Ho podeu fer aquí mateix, als comentaris, o en persona a classe. Salut a tots.

2 comentarios:

Rafa Muñoz dijo...

Hola a tots!

Avui no he vingut a correr amb voltros i esper que hagi estat prou divertit.

Dimarts començaré a correr de nou, a poc a poc. No sigui que em torni a carregar els gonolls.

Una abraçada.

Rafa

Gemma dijo...

Hola nois per si algú estàinteressant en fer una passejadeta em sembla de 65 minuts ens toca, hem quedat aquest demà diumenge a les 8:30 al parking del poli, amb na Gèlia i en Pepe.

Sembla ser que ens espera una interessant ruta per camins de llucmaçanes.

Sigui on sigui la qüestió és que a més estic descobrint caminets de Menorca pels què no hi havia passat mai.

Cosa no molt difícil si tenim en compte que no fa encara dos anys qug vaig aterrar en aquesta illa, però molt agradable.

Lo dicho qui s'animi ens veiem al poli!!!

Gemma