miércoles, 31 de octubre de 2007

MAL TEMPS? AIXÒ QUÈ ÉS????

Estem tenint una setmaneta d'aquelles que els menorquins coneixen prou bé. Tramuntana per donar i vendre, pluja a estones y aquella sensació de fred que ens arriba fins als ossos i ens convida a quedar a caseta amb les cames al braseret jugant una partideta de truc.

Però res no ens atura. O almenys això estem demostrant aquí. Dilluns jo era a Barcelona. El grup de dimarts, amb dos convidats i sense en Rafa (que et milloris, amic) va desafiar el vent, el fred i la foscor i va treure 42 minuts bons de rodatge a la pista i feina complementària a l'interior.

Pitjor estava el tema dimecres, amb més vent encara i pluja al final. La sessió d'interior, al passadís de les grades de la pista polisportiva l'hem aprofitat per fer un rodatje d'acumulació primer i unes modulacions després (una volta ràpida i una lenta). Al final, una miqueta de festa jugant a bàsquet amb la classe de manteniment. Sí senyor, això és treure profit a un dia que al començar semblava perdut.

En un altre ordre de coses, estem perfilant una trobada per dissabte, quan les previsions meteorlògiques diuen que la cosa millorarà. Us mantindrem informats.

Molta salut a tots, en especial a en Rafa, que ha estat fotudet i esperem que ja estigui bé del tot.

Josep.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Dimarts vindré amb un company de l'escola que també vol correr per salut.
Nena

Anónimo dijo...

Mooooooolt bé, Nena, promoció, promoció, això és el que fa falta ;-)

Josep

Rafa Muñoz dijo...

Ja estic de nou a casa, després de treure la maleida pedra... sembla mentida el mal que pot arribar a fer una cosa tant petita.
Ara em toca recuperar de nou la forma ja que estic molt flux però, si no sessió de disabte no ha de ser molt llarga...

Una abraçada,

Rafa

SlowPepe dijo...

Ep, Rafa, estic content de que estiguis millor. Dissabte res, no hi ha quorum. La setmana que ve fem trobada gairebé segur. Ens veiem dimarts.

Josep